Hollywood filmerna du inte får missa år 2017

Filmstaden Hollywood

Varje år släpps det massvis med filmer som har spelats in och producerats i Hollywood. Vissa filmer och serier gör större succéer än andra, men det är ingen slump att Hollywood anses vara en av världens främsta filmstäder. Här nedan kommer du kunna läsa och få reda om några filmer som kommer under 2017 från Hollywood.

Pirates of the Caribbean

Under 2017 kommer en ny film till samlingen som heter Pirates of the Caribbean. Det har tillverkats ett antal filmer tidigare och detta är en uppföljare. Dock är det inte en sammanhängande serie utan varje film är fristående men det är självklart att det finns en koppling genom alla filmer. Denna film som kommer 2017 heter ”Salazar´s Revenge”. För att nå ut maximal förståelse av familjen skulle det nog vara bra om man såg de tidigare filmerna från Pirates of the Caribbean eller åtminstone får en aning om vad som har hänt i de tidigare filmerna.

Star Wars

Det kommer ut ytterligare en Star Wars film under 2017 som är en uppföljare på de tidigare filmerna. Denna film heter Episode VIII vilket betyder att de är den åttonde Star Wars filmen. Det är alltså uppföljaren till Star Wars filmen The Force Awakens.

Fifty Shades Darker

Du har säkert hört talas om Fifty Shades of grey som hade en stor succé runt om i världen. Nu under år 2017 kommer det en uppföljare till den filmen som har premiär den 9 februari i Ryssland. Uppföljaren heter Fifty Shades Darker och är kategoriserad som en dramafilm samt en kärleksfilm. Filmerna är baserad på det populära böckerna.

Transformers 5

En stor premiär under 2017 är även Transformers femte uppföljare. Den har premiär den 23 juni i USA och är kategoriserad som en Science Fiction film samt en Thriller. Trots att du kanske inte har sett något Transformers film har du säkert hört talas om den och vet att det handlar om overkliga saker och det är overkliga skapelser. Dock är det ett bra tecken att det är en bra film eller snarare bra filmer med tanke på att de fortfarande är lika populära och omtyckta som de var efter första filmen, det innebär att uppföljarna är bra gjorda och de bygger på en bra story. Oftast är det svårt att få bra uppföljare till en film som gjorde en stor succé och det blir oftast ingen lika stor succé, men det har regissören Michael Bay lyckats med.

Skönheten och Odjuret

Skönheten och odjuret är en känd saga som har funnits sedan länge och gjordes först som en tecknas film av Disney. Senare har det kommit ut nygjorda filmer med samma handling eller vissa filmer har endast baserats på vissa delar av filmen. Nu kommer det ut en ny version av den kända klassikern som släpps den 16 mars i Tyskland. Det är Bill Condon som har regisserat filmen och filmen ingår i genrerna Fantasyfilm samt en kärleksfilm. I huvudrollen är det bland annat Emma Watson.