De bästa streamingtjänsterna enligt stvs.nu

Att streama film och serier på nätet blir allt mer vanligt och populärt, medan det blir allt mer mindre populärt att köpa filmer som dvd och liknande. Det finns numera massvis med olika streamingtjänster att välja på. De allra flesta väljer sin tjänst beroende på vad man gillar att kolla på, det vill säga vilket utbud tjänsten har. Vissa gillar kanske att kolla mer på film, vissa gillar att kolla mer på serier och liknande. Vissa vill bara ha ett utbud av svenska serier. Detta skiftar från person till person, därför ska du nu kunna läsa om de bästa streamingtjänsterna som finns så du kanske kan få hjälp om vilken av dessa tjänster du ska välja. En fördel med att välja en tjänst som är lite större är att de har råd att ta in nya filmer och serier, det vill säga att de har ett större utbud och de har heller inte samma behov av att ta betalt eftersom de har många användare och får enkelt ihop den summan de behöver för att gå runt.

Netflix

En av de mest populära Stremingtjänsterna heter Netflix och är grundat i USA, har sitt huvudkontor i USA och är därmed givetvis etablerat stort i USA. De är inte en streamingtjänst som tar in alla filmer som precis släppts, precis slutat gå på bio eller liknande. De har en hel del filmer men de har mestadels serier och det är det man skulle kunna säga att de är kända för. Netflix har en del serier som andra har tillverkat men även serier som de själva står för. För att du ska kunna se dessa serier krävs det att du har ett konto på Netflix.

HBO

HBO är en till amerikansk streamingtjänst som även dom har många serier från andra producenter men de tillverkar även många egna serier som är väldigt omtyckta. För att du ska kunna se dessa serier krävs de att du har ett abonnemang på HBO.

C-More

C-More är en svensk streamingtjänst som används mest av svenska användare men även från några andra i norden. C-more sänder inte endast bara serier och filmer, de har även andra kanaler som exempelvis Ishockey, Golf, andra sporter, filmkanaler, djurkanaler och så vidare. Har du alltså ett abonnemang på C-More har du alltså ett väldig stort utbud, dock kostar det lite extra om du ska ha tillgång till C-more:s streamingtjänst för att kolla på serier och film. C-more är mer gillat bland flera svenskar för att de har ett större utbud av svenska serier och filmer samt den typen av filmer som är populärast i Sverige. En känd serie är Gåsmamman som endast sänds på C-More. Dock finns den att se på hemsidor som piratkopierar filmer och serier men med tanke på att det är olagligt så finns den egentligen bara på C-More.

Viaplay

Viaplay är även det en svensk streamingtjänst som liknar C-more eftersom de sänder sport, kultur, filmer samt serier. Väljer du paketet för film och serier så fungerar Viaplay precis som Netflix där du betalar en summa i månaden och kan sedan streama så mycket filmer och serier som du vill.